Opstaldning på Holtegaard.

På Holtegaard har vi den ambition, at vi gerne vil tilbyde mange faciliteter/muligheder, samtidigt med at det er til at betale sig fra. Vi lægger meget vægt på, at der er en løbende kommunikation mellem dig, os og de øvrige opstaldere på Holtegaard, således at vi undgår misforståelser i det daglige. Vi forventer, at du kommer her jævnligt, og at du deltager aktivt og positivt i miljøet.

Vi kan tilbyde løsdrift og/eller en pæn stor boks. Foldene er store og ret tørre pga. den sandede jord. Desuden får du en dejlig natur og historiske omgivelser til en rimelig penge.

Du kan ride på grusvej og i skov uden at være nervøs for trafikken, eller du kan vælge at ride i hallen, som (næsten) altid er åben. Der er mulighed for at ride på agilitybane, 20x40 indendørs bane, 20x60 udendørs bane, springbane. Du kan ride alene, sammen med andre og få undervisning.

På Holtegaard vil du møde masse mennesker, som alle interesserer sig for heste. I samarbejde med Holtegaard Rideklub udbygger vi løbende faciliteter og tilbud. Der vil være mulighed for dagligt at mødes i den gamle rytterstue og for at deltage i en række arrangementer, som arrangeres hen over året.Vi tilbyder fuldpas på hverdage:
Hest: 1500 kr/md
Pony: 1400 kr/md

Med i denne pris er: Fodring med hø i boks (du bestemmer mængden), fodring med byghalm på fold (ad libitum). Hestene står på træpiller, der fjernes klatter dagligt og strøs efter med træpiller. Der lukkes ind og ud på hverdage (de er ude så længe som muligt mht. lys- og vejrforhold). I weekender er der en turnusordning. Der fodres morgen og aften på hverdage. Gødningsprøver tages to gange årligt (evt. kur betaler man selv). Facilitetskort er med i prisen: 20x60 udendørs dressurbane, 20x40 indendørs dressurbane, springbane, ridestier, opvarmet rytterstue m.m.

Med i denne pris er IKKE: Krybbefoder, weekendpasning, medlemsskab af Holtegaard Rideklub (obligatorisk), vaccinationer

Foder og vitaminer kan tilkøbes: 200-350 kr/måned

Weekendpasning (udmugning og høgivning) kan tilkøbes: 250 kr pr måned

Medlemskab af Holtegaard Rideklub:100 kr for børn, 200 kr for voksne


Vandrefold/løsdrift (m. hø/wrap):600-700 kr/måned

Ridekort pr måned - for udefrakommende: 100 kr pr md/ 800 kr pr år.
Undervisning med egen hest: 275 kr (pr md/4 gange).
Undervisning på lånt hest (vi tilbyder både pony og hest): 375 kr (pr md/4 gange).

Har du spørgsmål vedrørende opstaldning m.m: Kontakt Frank tlf 20272196 eller Lone tlf. 25391797).

Gaard og heste

Heste i vandgrav

Porten mod nord

Hest på marken

Adresse

Adresse