Holtegaard Rideklub.

På Holtegaard har vi ikke Verdens flotteste ridehal og de dyreste hestebokse. Til gengæld har vi masser af plads og udbygger løbende med nye spændende faciliteter i samarbejde med Holtegaard Rideklub. Desuden kan vi tilbyde en dejlig natur og historiske omgivelser til en rimelig penge.

Du kan ride på grusvej og i skov uden at være nervøs for trafikken, eller du kan vælge at ride i hallen, som (næsten) altid er åben. Der er mulighed for at ride på agilitybane, 20x40 indendørs bane, 20x60 udendørs bane, springbane. Du kan ride alene, sammen med andre og få undervisning.

På Holtegaard vil du møde masse mennesker, som alle interesserer sig for heste. Der vil være mulighed for dagligt at mødes i den gamle rytterstue og for at deltage i en række arrangementer, som arrangeres hen over året.Vi tilbyder fuldpas på hverdage:
Hest: 1550 kr/md
Pony: 1450 kr/md

Med i denne pris er: Fodring med hø i boks (10 kg til hest, 6 kg til pony), fodring med byghalm på fold (ad libitum). Hestene står på træpiller, der fjernes klatter dagligt og strøs efter med træpiller. Der lukkes ind og ud på hverdage (de er ude så længe som muligt mht. lys- og vejrforhold). I weekenden er der en turnusordning. Der fodres morgen og aften på hverdage. Gødningsprøver tages to gange årligt (evt. kur betaler man selv). Facilitetskort er med i prisen: 20x60 udendørs dressurbane, 20x40 indendørs dressurbane, springbane, ridestier, opvarmet rytterstue m.m.

Med i denne pris er IKKE: Krybbefoder, weekendpasning, medlemsskab af Holtegaard Rideklub (obligatorisk), vaccinationer

Foder og vitaminer kan tilkøbes: 200-350 kr/måned

Medlemskab af Holtegaard Rideklub:150 kr for børn, 250 kr for voksne, 150 kroner for et passivt medlemsskab


Vandrefold/løsdrift (m. hø/wrap):700-800 kr/måned

Facilitetskort pr måned - for udefrakommende: 100 kr pr md/ 800 kr pr år.
Undervisning med egen hest: 275 kr (pr md/4 gange).
Undervisning på lånt hest (vi tilbyder både pony og hest): 375 kr (pr md/4 gange).

Det kræver ikke ridekort at deltage i undervisningen.

Pt. er der startet 9 hold op på mandage, tirsdage og torsdage. Der undervises på forskellige niveauer fra begyndere til øvede. Ud over dette er der mulighed for at ride ture og deltage i forskellige arrangementer, som Holtegaard Rideklub arrangerer.

Vedørende undervisning: Kontakt Holtegaard Rideklub. Øvrige forhold vedrørende opstaldning m.m: Kontakt Frank tlf 20272196 eller Lone tlf. 25391797).

Link til kontrakt/information for opstaldere findes her!

Ridekort

Ridekortet giver tilladelse til at benytte hallen, når der ikke er undervisning og andre arrangementer. Det vil fremgå af hjemmesiden, hvornår man ikke kan benytte hallen. Man kan benytte de til enhver tid etablere udendørs baner efter samme princip som med hallen, dvs. når der ikke er undervisning og arrangementer, så kan man bruge banerne. Det er tilladt at ride på angivne områder på Holtegaards område. Det vil fremgå af kort i rytterstuen, hvor disse områder er. Udenfor Holtegaards område kan man kun ride på steder, hvor vi har tilladelse til at færdes. Klubben har etableret en række ruter af forskellig længde, som giver en dejlig ridetur med udgangspunkt i Holtegaard. Der ligger kort i rytterstuen over ruterne.

KØB AF RIDEKORT: Du kan forberede det hele lidt ved at hente kortet her!. Udfyld begge halvdele og smid kopien i postkassen i hallen.
For at få et ridekort skal man være medlem af Holtegaard Rideklub, men ellers kræves der kun, at du overholder de generelle regler, som kan findes på opslag i hallen.

Holtegaard Rideklub har pt. ca. 80 medlemmer. Priserne for medlemsskab er 100 kr pr år, hvis du er under 18 år, og 200 kr pr år, hvis du er 18 år eller derover. Klubbens formål er: "at varetage og fremme ridesportens interesser i Sydøstvendsyssel. Vi vil samle medlemmerne primært om de sociale sider omkring udøvelsen af ridesport. Vi vil oplære børn, unge og voksne i alt vedrørende omgang med heste – det være sig brug, pleje, sikkerhed m.m. Klubben vil lave sociale arrangementer og træning, som retter sig mod bredden i sporten, så der er plads til alle med interesse for heste".

MEDLEMSSKAB af Holtegaard Rideklub: Hvis du ønsker at være medlem kan du hente en indmeldelsesblanket her!
Udfyld det og aflever det næste gang, du kommer på Holtegaard (i postkassen i hallen).
Læs mere om Holtegaard Rideklub på hjemmesiden her!


Til daglig skal brugere af Holtegaard Ridecenter parkere på det udlagte perlegrus mellem hallen og laden. Når der er undervisning er der lidt flere hensyn at tage: Almindelige biler kan parkere lige foran hallen. MEN: Hvis man har hestetrailer med, så skal man holde i modsat side - altså over mod laden. En anden mulighed er at parkere på østsiden ved den lille hal, hvor der er projektør og lys. Man er også velkommen til at bruge den lille hal til opsadling o.l., inden man går over til undervisningen.

Gaardogheste

Logo

Heste i vandgrav

Porten mod nord

Hest på marken

Adresse